BALI – OUR PRIVATE VILLA AT SANKARA UBUD

Our beautiful stay at Sankara Resort

 

Vandaag vertel ik jullie meer over ons eerste verblijf in Bali. Dit was in het prachtige resort Sankara, het is gelegen in het plaatsje Ubud. Sankara werkt samen met Pramana Experience Group. Het hotel ligt in hartje jungle. Dit is misschien wel een van de mooiste plekken die ik ooit heb gezien. Na een lange reis van 16 uur vanuit Nederland kwamen wij aan in het Sankara resort. Wij werden erg warm ontvangen door het personeel van Sankara. We kregen een lekkere zelfgemaakte groene thee en er werd uitleg gegeven over de faciliteiten van het hotel.

Sankara Ubud Resort ligt op 15 minuten rijden van het centrum van Ubud, op 20 minuten rijden van Monkey Forest en op 90 minuten rijden van de internationale luchthaven Ngurah Rai.

Klaar om naar onze villa te gaan.. So excited!!!! De koffers werden gedragen naar de villa door het personeel. De villas zijn erg mooi gelegen met uitzicht op de rijstvelden. De villa zag er prachtig uit, een privé zwembad met fonteinen, eenmaal binnen een enorm kingsize bed met alle faciliteiten die je maar wenst. Het personeel heeft ook de hele villa doorlopen om alles netjes uit te leggen. De eerste 2 nachten van onze vakantie in Bali waren geweldig en om nooit te vergeten.

Elke accommodatie is voorzien van airconditioning, een moderne inrichting met traditionele accenten, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. Een elektrische waterkoker en een minibar behoren ook tot de faciliteiten die beschikbaar zijn. De eigen badkamers hebben een ligbad, een dubbele wastafel en gratis toiletartikelen.

Wij hadden ook ontbijt bij ons verblijf in Sankara. Het ontbijt is a-la carte, je kiest elke ochtend zelf wat je wilt. Het ontbijt was uiteraard uitstekend! Je koos uit een fruit-juice of een fruit plate daarna muesli of yoghurt, een broodmandje, omelet of Indonesische breakfast ( ja dit was nasi, hier had ik niet echt behoefte aan in de ochtend), daarna kon je nog kiezen uit pannenkoekjes met banaan of aardbeien. Heerlijk dus!

Wij zijn verliefd geworden op het Sankara resort en de uitstekende service van personeel was fantastisch. Jammer om dit resort na 2 nachten alweer te verlaten. Wil jij ook verblijven in een prachtig rustig gelegen villa in Ubud? Boek jouw verblijf hier..

In samenwerking met The Asia Collective. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *